- Accomodatie

TENT 1: Winterkoning  Met een diameter van 3m is dit onze kleinste tent. Ze is ingericht met 1 tweepersoonsbed.

TENT 2: Groene specht  

TENT 3:  Ekster      


Dit zijn onze middelgrote tenten met een diameter van 4,5m ingericht met 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden.TENT 4: TorenvalkDit is de grootste tent met een diameter van 5m en ingericht met 1 tweepersoonsbed en 3 of 4 éépersoonsbedden.
EVEN IETS ANDERS BELEVEN...       

De "bosdouche"


Terwijl het in onze streken jaar na jaar droger wordt blijven we stromend water vanzelfsprekend vinden.

Dit deed ons nadenken over hoe we het sanitair wilden aanbieden. Het gebruik van een douchezak die bij veel rugzaktoeristen reeds jaren een vast attribut is leek ons het meest geschikt.


Maar omdat we er toch een speciale beleving van wilden maken met de nodige privacy kozen we niet voor een kille sanitare ruimte... bij ons kijk je niet op witte tegeltjes of plastieken douchewanden maar naar een groene bosrand.


Het principe van een douchezak is zeer eenvoudig. Je vult deze met water en legt hem in de volle zon. Door de zwarte kleur warmt hij langzaam op. Eemaal opgewarmd neem je hem mee naar de doucheplaats en geniet je van 100% ecologisch warm water.


Maar indien niet voldoende zon, of als je 's morgens wil douchen kan je hem ook met warm water vullen opgewarmd met elektriciteit van onze zonnepanelen. 

OPENINGSUREN KOFFIEHUIS

Iedere zaterdag en zondag

van 13.30 tot 18u.

(juli en augustus open tot 20u)

 

Alle andere dagen na reservatie voor groepen vanaf 15 personen. 

 

achiel.en.hector@hotmail.com

Kaankouter 4   8573 Tiegem

0485/601143