- Accomodatie

foto Ruth Teerlynck

www.noctiluca.be

TENT 1 : Ekster 


Een middelgrote tent met een diameter van 4,5m ingericht met 1  tweepersoonsbed
en 2 éénpersoonsbedden.


TENT 2: Groene specht  

      

Een middelgrote tent met een diameter van 4,5m ingericht met 1  tweepersoonsbed
en 2 éénpersoonsbedden.TENT 3: Torenvalk


Dit is de grootste tent met een diameter van 5m en ingericht met 1 tweepersoonsbed en 3 of 4 éénpersoonsbedden.* Alle bedden zijn opgemaakt met donsdekens en hoofdkussen. Je hoeft dus geen eigen beddengoed mee te brengen.


EVEN IETS ANDERS BELEVEN...       

De "bosdouche"


Terwijl het in onze streken jaar na jaar droger wordt blijven we stromend water vanzelfsprekend vinden.

Dit deed ons nadenken over hoe we het sanitair wilden aanbieden. Het gebruik van een douchezak die bij veel rugzaktoeristen reeds jaren een vast attribuut is leek ons het meest geschikt.


Maar omdat we er toch een speciale beleving van wilden maken met de nodige privacy kozen we niet voor een kille sanitaire ruimte... bij ons kijk je niet op witte tegeltjes of plastieken douchewanden maar naar een groene bosrand.


Het principe van een douchezak is zeer eenvoudig. Je vult deze met water en legt hem in de volle zon. Door de zwarte kleur warmt hij langzaam op. Eenmaal opgewarmd neem je hem mee naar de doucheplaats en geniet je van 100% ecologisch warm water.


Maar indien niet voldoende zon, of als je 's morgens wil douchen kan je hem zeker ook met warm water vullen opgewarmd met elektriciteit van onze zonnepanelen.

 

achiel.en.hector@hotmail.com

Kaankouter 4   8573 Tiegem

0485/601143